EDM

Electronic Dance Music. Az elektronikus zene multja es jelene ... meg a jovoje,de az csak jovore.

Friss topikok

Linkajánló

sikamlos haz

2010.09.15. 20:46 - Phaszphej

Címkék: house deep vocal

Asad Rizvi egy picit felre ret ertve sztem. Tobb kozepes szamat,remixet rongyosra jatszottak a top djk,de az ehhez hasonlo igazi inyencsegeket szinte senki nem pakolta.  

Just another italo

2010.09.15. 20:27 - Phaszphej

Címkék: house

2004 kornyeken Desyn Masiello elkapott egy olyan vonalat,amely a maga nemeben egydulallo volt. Siman oszerakott 2-3 orat ugy,hogy trackenkent kaptad fel a fejed,hogy "emmegmi?". Par eve az SoS formacio kereteben hallottam utoljara,az erosen felejtheto kategoria volt mar. Jojjon a Desyn…

Electric Touch

2010.09.14. 21:19 - Phaszphej

Címkék: electro

Jimmy Edgar egy igazan sokoldalu es tehetseges zenesz,Detroit kornyeken nem is nagyon terem mas fajta :) Ami miatt igazan nagyra becsulom,hogy meg ebben az eros mezonyben is egy ude szinfolt,mufajoktol/stilusoktol fuggetlenul szinte minden arany,amihez hozzaer.  

SÁSKA

2010.09.14. 17:40 - Phaszphej

Címkék: dnb

A dallamos drum and bass kozelem all hozzam,mint a veretos temak,meg az athatolhatatlan dzsungel,de van azert par az utosebbek kozel is,ami tud tetszeni. Ed Rush a stilus egyik ikonja,Fierce-et meg tan hallottam is egyik Nowsoundon Olofban,de sztem a breakbeat miatt mentunk akkor :)  

spin science

2010.09.14. 17:26 - Phaszphej

Címkék: house deep

Az Urban Torque az egyik legkiemelkedobb kiado azok kozul,akik a deep/tech es a progressive house hatarmezsgyejen laviroznak. Sokan belehallgatas nelkul veszik a kiadvanyaikat,mert nagyon profi az A&R naluk. A Feedback From the City-vel egy Hr Xxl-es Timewriter mixben talalkoztam eloszor.…

süti beállítások módosítása